Hem – NOOK Laser Studio

Malmö City

Välkommen till vår ljusa och fräscha salong som är belägen i Hansa, en galleria på Stora Nygatan mitt i centrala Malmö. Du hittar oss på entréplan, i samma lokal som ‘Branche Hairstyle’. Från Malmö centralstation följer du Södergatan till Gustav Adolfs torg och sedan Stora Nygatan ett kvarter österut.

Trygghet för Dig

När du väljer Nook Laser Studio för dina estetiska behandlingar, kan du vara säker på att våra specialister är certifierade och har lång erfarenhet inom marknaden. Vi följer noggrant Strålsäkerhetsmyndighetens regler och är stolta över att vara en av få kliniker som erbjuder prisgaranti och patientskadeförsäkring till våra kunder.

Beprövad Teknik

Nook Laser Studio är utrustad med marknadens senaste och mest effektiva utrustning inom respektive behandlingsområde. Vi använder endast beprövade behandlingsmetoder som noggrant valts ut för att säkerställa kvalitet och säkerhet. Dessutom är all vår utrustning CE-märkt och FDA-godkänd.

Våra Behandlingar

View detail
View detail
View detail
View detail
View detail

Få en fullständig förvandling på ett och samma ställe!  Upplev hårvård i i världsklass med Branche Hairstyle – vårt team av erfarna hårexperter.  Branche Hairstyle består av professionella frisörer som har lång erfarenhet inom branschen och är välutbildade i de senaste trenderna och teknikerna.  Boka en tid idag och upplev skillnaden själv!

Har du några funderingar över våra behandlingar?FAQ

Vi har sammanställt våra mest frekventa frågor här.