Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning

Picosekundlaser (Pico Laser) anses allmänt vara en av de mest effektiva metoderna för Tatueringsborttagning. Denna teknik använder sig av ultrakorta pulser av laserenergi för att bryta ner bläckpartiklarna i mindre fragment som sedan kan föras bort naturligt av kroppen. Denna metod är också mindre smärtsam och ger mindre biverkningar än de äldre metoderna som använder sig av Q-switched laser. Sammantaget är Pico Laser den mest avancerade metoden för Tatueringsborttagning som ger bättre resultat på kortare tid och med mindre risk för biverkningar.

Tatueringsborttagning fungerar genom att använda högintensiv laserenergi för att bryta ner bläckpartiklar som har placerats i huden under tatueringen. Laserenergin riktas mot tatueringen och absorberas av bläckpartiklarna, vilket gör att de fragmenteras i mindre delar. Kroppen bryter sedan ner dessa mindre partiklar och elimineras naturligt från kroppen genom lymfsystemet. Detta är en långsam process för kroppen och varar cirka två månader efter behandlingen. Behandlingen upprepas var 8:e vecka tills tatueringen uppnår önskat resultat.


Vår högsta prioritet är att göra processen så bekväm och trygg som möjligt. För att säkerställa detta bokar vi alltid in extra tid än vad som vanligtvis krävs, vilket ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder de pauser de behöver under behandlingen. Vi är medvetna om att varje individ har olika toleransnivåer för smärta, och för de som känner sig extra känsliga rekommenderar vi att ta en Alvedon och en Ipren ungefär två timmar före behandlingen.

Upplev fördelarna som vår kund – få alltid 20% rabatt när du köper minst 4 behandlingar.

SNABBFAKTA

Hur många behandlingar behövs?

För att helt bleka en tatuering behöver man i regel fyra till sex behandlingstillfällen, ibland fler, och behandlingen upprepas tidigast var 8:e vecka.

Är tatueringsborttagning smärtsamt?

Behandlingen går mycket snabbt, upplevelsen under behandlingen är en skarpt brännande känsla men är för de flesta fullt uthärdlig. Vi säljer stark bedövningskräm på salongen.

Tar ni bort tatuerade ögonbryn?

Ja, i många fall går det att ta bort tatuerade ögonbryn. Notera att vi inte påbörja behandlingen förrän tre veckor efter att du har tatuerat dom.

Vill du veta mer svar på vanliga frågor angående våra behandlingar? Klicka här

VÄLKOMMEN TILL DIN

Kostnadsfria Konsultation

Vi förstår att varje kunds behov och situation är unik. Boka din konsultation idag för en behandlingsplan anpassad efter dina specifika önskemål.

BOKA HÄRKONTAKTA OSS