Permanent Hårborttagning

Permanent Hårborttagning
med Soprano ICE Titanium

Vi använder Soprano ICE Titanium diodlasermaskin som är marknadens främsta teknik för permanent hårborttagning. Diod-lasern är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser och ljusbehandlingar. Med hjälp av dess kylande munstycke på -5 grader värmer lasern bara upp hårsäcken och inte huden vilket bidrar till en smärtfri behandling. Dessutom är det den enda lasern som behandlar alla hudtoner och hårtyper. Ja, den är helt enkelt lämplig för i princip alla!

Medical CE samt FDA godkänd. En utav få märken som på marknaden är medicinskt godkända.

Hur fungerar Permanent hårborttagning med Laser?

Permanent hårborttagning med Diodlaser erbjuder en avancerad och effektiv lösning för varaktiga resultat. För att inleda behandlingen appliceras först en kylande gel på det specifika området, vilket effektivt minimerar eventuell värme som kan uppstå från lasern. Skyddsglasögon, skräddarsydda för att säkerställa maximal ögonskydd, används under hela proceduren för att garantera din säkerhet. Därefter justeras diodlaserens intensitet individuellt efter din hudton, vilket möjliggör en noggrann och skräddarsydd behandling. Laserljuset tränger genom huden och når hårsäcken, där pigmentet värms upp till 72 grader. Detta resulterar i en permanent eliminering av hår från hårsäcken. Efter avslutad behandling avlägsnas den kylande gelen, och området behandlas med en lugnande aloe vera gel för att minimera rodnad. 

Generellt sett krävs 6-8 behandlingar för att uppnå full hårfrihet. Efter tre sessioner reduceras hårväxten med 50%, medan resultatet når 90-95% efter sex behandlingar. 

Vi strävar efter att skapa en detaljerad överblick över hela behandlingsprocessen för att ge dig förståelse och trygghet inför varje steg. För ytterligare information och svar på vanliga frågor, besök sida ”Frågor & Svar”.

SOPRANO ICE TITANIUM

Kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar och garanterar en smärtfri upplevelse

SNABBFAKTA

Hur många behandlingar behövs?

Efter varje behandling försvinner ungefär 30% av hårväxten. Beroende på kundens önskemål kan det ibland krävas en serie på mellan sex och åtta behandlingar.

Är behandlingen smärtsam?

Nej, behandlingen är inte smärtsam. Vi ett kraftfullt kylsystem inbyggt i munstycket vilket gör att behandlingen inte känns nämnvärt.

Vad kostar Permanent hårborttagning?

Kostnaden per session ligger på 600kr och uppåt. Vi skräddarsyr alltid en betalningsplan utefter område och hur många områden kunden önskar behandla.

VÄLKOMMEN TILL DIN

Kostnadsfria Konsultation

Vi förstår att varje kunds behov och situation är unik. Boka din konsultation idag för en behandlingsplan anpassad efter dina specifika önskemål.

BOKA HÄRKONTAKTA OSS