Kropp & Ansiktslyft – hifu-9d-pro

Ansiktslyft, Hudåtstramning & Fettreducering utan kirurgi

HIFU 9D Pro – Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud erbjuder en icke-kirurgisk metod för att strama åt lös hud både i ansikte och kropp samtidigt som den effektivt minskar fett. Denna teknik tillför fokuserad ultraljudsenergi till samma hudskikt som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi utan att skära i eller hudens ytskikt. Resultaten liknar effekterna av botox, PDO-trådar och fillers för ansiktet, med fettreducering och hudåtstramning för kroppen. Hifu 9D representerar en mer avancerad och effektiv teknologi jämfört med sina föregångare, 4D och 7D, med imponerande resultat, ökad precision, nästintill smärtfria sessioner och en kraftfullare effekt.

HIFU 9D Pro erbjuder en icke-kirurgisk metod för att strama åt lös hud både i ansikte och kropp samtidigt som den effektivt minskar fett. Denna teknik tillför fokuserad ultraljudsenergi till samma hudskikt som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi utan att skära i eller hudens ytskikt. Behandlingen når SMAS-lagret och stimulerar produktionen av nya, starkare fibrer utan att skada vävnaden, vilket ger liknande resultat som plastikkirurgens lyft, men utan kirurgi.

HIFU ansiktslyft ger en liknande effekt som botox, PDO-trådar och fillers. För kroppen innebär behandlingen både fettreducering och hudåtstramning. Oftast är en enda behandling tillräcklig för kännbara och synliga resultat, med återställning av hudstrukturen upp till 5–10 år.

Hifu 9D representerar en mer avancerad och effektiv teknologi jämfört med sina föregångare, 4D och 7D, med imponerande resultat, ökad precision och nästintill smärtfria sessioner.

HIFU-behandlingar har fått FDA-godkännande för att erbjuda en avancerad icke-kirurgisk estetisk metod som naturligt stramar upp huden i ansiktet, halsen och behandlar fett- och celluliter på olika delar av kroppen. Det är den enda icke-invasiva behandlingen som U.S. FDA har godkänt för hudåtstramning.

HIFU 9 PRO tillför fokuserad ultraljudsenergi till samma hudskikt som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi utan att skära i eller hudens ytskikt. HIFU kan behandla lös hud som framträder på ansikte och kropp.

Teknisk Bakgrund:

HIFU 9D Pro använder sig av högintensiva fokuserade ultraljudsvågor för att penetrera djupt in i dermis, där den termiska energin genererar en kontrollerad värmeeffekt. Denna effekt aktiverar kroppens naturliga kollagenproduktion, vilket leder till fastare och mer ungdomlig hud. Den tekniska precisionen gör det möjligt att rikta in sig på specifika behandlingsområden, vilket resulterar i individuellt anpassade och imponerande resultat.

Behandlingsprocess:

En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av HIFU 9D Pro är dess snabba och bekväma behandlingsprocess. Patienten upplever minimalt obehag under sessionen, som vanligtvis tar endast en session för att uppnå optimala resultat. Dessutom är den icke-invasiva naturen av behandlingen särskilt fördelaktig för dem som söker estetiska förbättringar utan kirurgiska ingrepp och långa återhämtningsperioder.

Kliniska Resultat:

Studier och kliniska observationer har dokumenterat imponerande resultat med HIFU 9D Pro, särskilt när det gäller att behandla slapp hud, fina linjer och rynkor. De långvariga resultaten gör tekniken till ett lockande alternativ för patienter som strävar efter hållbara och naturliga förbättringar utan att behöva genomgå kirurgiska ingrepp.

Sammanfattning:

HIFU 9D Pro representerar en banbrytande framsteg inom den icke-kirurgiska estetiska branschen, med dess förmåga att erbjuda imponerande resultat vid kropps- och ansiktslyft. Dess tekniska precision, snabba behandlingsprocess och långvariga resultat gör det till en välkomnad lösning för både patienter och behandlare som strävar efter att erbjuda högkvalitativa estetiska resultat. 

Har du fortfarande funderingar kring behandlingen? Här svarar vi på våra mest frekvent ställda frågor.

VÄLKOMMEN TILL DIN

Kostnadsfria Konsutation

Vi förstår att varje kunds behov och situation är unik. Boka din konsultation idag för en behandlingsplan anpassad efter dina specifika önskemål.

BOKA HÄRKONTAKTA OSS