Hollywood Peel (Carbon)

Hollywood Peel
(Carbon Peel)

Hollywood Peel (Carbon laser peeling) är en av de populäraste hudföryngringsbehandlingarna med laser. Ett naturligt, smärtfritt och skonsamt sätt att rena huden från döda hudceller och reparera skadad och ojämn hud. Fördelar med denna behandlingen är framförallt att den är rengörande då den tar bort döda hudceller men också att den minskar porer, acnebesvär, acneärr, pigmentförändringar, balanserar talgproduktionen, jämnar ut hudtonen och ger ett stort lyster och glow till huden.

Behandlingen fokuserar på ansiktet för att minimera porer, behandla acne och acneärr, bleka pigmentfläckar, balansera talgproduktionen, jämna ut hudtonen och ge en strålande lyster till huden. Vid behandling av rygg och rumpa läggs fokus på att behandla aktiv acne och ärr.

Huden tvättas först noggrant med en lämplig ansiktsrengöring för att förbereda den för behandlingen. Därefter appliceras medicinskt aktivt kol (Carbon) efter att ha utfört ett känslighetstest för att undvika eventuella obehagliga överraskningar på grund av individuell intolerans eller andra biverkningar. För att skydda ögonen placeras speciella skyddsglasögon för att förhindra skador på näthinnan. Laser används för kortvariga ‘blinkningar’ på huden, vilket främjar avdunstning av aktivt kol tillsammans med döda hudceller och föroreningar. Efter behandlingen avlägsnas det kvarvarande aktiva kolet med en mild rengöring. Slutligen appliceras aloe vera och SPF 50+.

Experter på avancerade laserbehandlingar

Hos oss får du träffa professionell och certifierad laserterapeut och du kan känna dig trygg i din behandling.

SNABBFAKTA

Vilka områden kan behandlas?

Behandlingen kan utföras på Ansikte, rygg, rumpa, hals och dekolletage för att minska synliga symtom som kan reduceras med Carbon peel.

Är behandlingen smärtsam?

Nej, carbon peel är ingen smärtsam behandling. Däremot, kan du känna dig varm under några timmar efter behandlingen.

Fördelar med Hollywood (Carbon) peel

Carbon peel är en djuprengörande behandling som reducerar porer, balanserar talgproduktionen och bekämpar acne och acneärr.

VÄLKOMMEN TILL DIN

Kostnadsfria Konsultation

Vi förstår att varje kunds behov och situation är unik. Boka din konsultation idag för en behandlingsplan anpassad efter dina specifika önskemål.

BOKA HÄRKONTAKTA OSS